Lederutvikling

Kanskje du..

..TRENGER Å STYRKE DITT LEDERSKAP

Evnen til å evaluere og redefinere er suksesskriterier for en kontinuerlig styrking av ditt lederskap. Hva skjer – egentlig – og hvordan se, forstå og å gjøre de tingene som kreves av deg som en autentisk leder.

..ØNSKER DEG NYE VERKTØY

Management og Lederskap er to forskjellige ting. Jeg tilbyr styrking av dine «soft skills» – ditt lederskap – hvordan du viser vei slik at andre ønsker å følge deg. Jeg gir deg gode verktøy som fungerer.

..HAR BEHOV FOR Å BLIR TYDELIGERE SOM LEDER

Tydelighet og ansvar, akkurat som høyre og venstre arm – de må jobbe sammen! Er du egentlig tydelig nok? Hvordan være tydelig uten å skremme vannet av folk. Hva er du egentlig redd for når du synes det er vanskelig å være tydelig nok? Hvordan kommuniserer du, og hva er DITT ansvar og hva er andres ansvar? Hvor sterk er din rolleforståelse som leder?

..VIL HA EN ENDRING

Ting utvikler seg raskt. Henger du med? Kjenner du at lederskapet ditt trenger å styrkes når det blåser opp til storm? Hvordan stå sterkt som leder i bedrifter som forventer raske endringer? Hva er dine sterkeste egenskaper som leder, og hva bør du trene på for å bli bedre? Endring er ingen kvick-fix, den krever noe av deg; innsats, økt bevissthet, fleksibilitet, tydelighet, masse selverkjennelse, evnen til å lytte og en god dose selvironi;) Brett opp ermene, nå starter vi veien mot Fuji.

La oss bygge noe bra sammen.

Reklame
%d bloggere liker dette: