Coaching

Kanskje du..

..har et definert mål

Målet et klart, det eneste du trenger er en avsjekk på retningen og noen som kan dra deg igjennom prosessen eller gi deg forslag på verktøy for å nå DIT. Kanskje trenger du tydeligere delmål og en tidsplan. Eller du har sett deg blind på målet som kanskje bør redefineres.

..har behov for å rydde i tanker

Noen ganger sitter vi fast i bestemte tankemønstre eller forestillinger om hvordan ting fungerer. Når disse er uhensiktsmessig og lite konstruktivt, så kan du lett miste motivasjonen eller retning. Jeg kan hjelpe deg med å «rydde» litt, for ofte er det noe annet som er årsaken at tankene «looper» enn det du tror. Jeg kan hjelpe deg med å flytte fokus.

…trenger støtte igjennom en utfordring

Alle har utfordringer i livet, store eller små, på forskjellige områder. Kanskje du trenger hjelp til å skape overblikk over situasjonen, og skaffe deg gode verktøy for å sortere tanker og følelser.

..ønsker endring

Endring kan være vanskelig, og ikke alltid lett å se hva som EGENTLIG bør endres – i tanker, ord eller handling. Det kan også være vanskelig å SPOTTE hva som bør gjøres for å skape en endring,- eller, du vet at en endring må gjøres, men ikke hvordan du skal få det til. Jeg hjelper deg med verktøy som kan støtte deg igjennom prosessen.

Reklame
%d bloggere liker dette: